Anders Chokladprovning

Anders Chokladprovning

Anders Chokladblogg

Välkommen till Anders chokladprovning. Jag sysslar med detta i Karlstadtrakten.

Chokladprovning med Anders Avsnitt 373

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, November 12, 2018 20:55:07

Raw choklad från Arvika med lakrits i. Två favoritsmaker, men hur är det som en combo? Kvittar dä eller kvittrer dä?
Betyg under Tillverkare till höger --->

  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post413

Chokladprovning med Anders Avsnitt 372

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, October 29, 2018 18:50:15
Fylld med ingefära och citron, blir choklad god då?
Marabou försöker, men egentligen varför?
Betyg till höger under Tillverkare --->

  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post412

Chokladprovning med Anders Avsnitt 371 (och Tyr)

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, October 22, 2018 18:40:35


Marabou utökar sitt sortiment. Kan det månde vara Mondolez som tvingar fram mer och mer produkter?
Nåja, en demografigrupp gillar vissa typer av choklad i alla fall :)
Betyg under Tillverkare --->

  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post411

Chokladprovning med Anders Avsnitt 370

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, October 08, 2018 20:17:10

Peruanska crillobönor i raw choklad gjord i Arvika. Ingen rostning, men poppade amarantfrön? Hur är de poppade egentligen? Är det gott?
Betyg under Tillverkare till höger --->



  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post410

Chokladprovning med Anders Avsnitt 369

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, October 01, 2018 19:57:12

Marabou kränger på oss ännu en smak i sina kakor. 30% kakao varav 10% kakaomassa, resten kakaosmör. Kokos tar över, alltid.
Betyg under Tillverkare till höger --->



  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post409

Chokladprovning med Anders Avsnitt 368

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, September 17, 2018 18:31:15
Godis är godis även om man sockrar det med choklad, eller hur var det nu.
Cloetta Plopp är sött och med godis blir det sötare, sånt är livet.
Betyg under Tillverkare till höger--->



  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post408

Chokladprovning med Anders Avsnitt 367

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Sat, September 08, 2018 11:50:46
Anders och Tyr kör tre stycken bitar choklad. 70, 71, 72 procent kakao.
betygen variera mellan 5 och 100 miljoner
Betyg från Anders under Tillverkare --->

  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post407

Chokladprovning med Anders Avsnitt 366

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, August 27, 2018 22:28:03
Svensk choklad för veganer som verkar hämta bönor från Månbergen i Kongo.
Doften inbjudande, smaken OK.
Betyg under Tillverkare till höger --->

  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post406

Chokladprovning med Anders Avsnitt 365

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, July 16, 2018 18:44:17
Glass i chokladlass denna varma sommardag. Bara att ta för sig.
Betyg under Tillverkare --->



  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post405

Chokladprovning med Anders Avsnitt 364

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, July 09, 2018 19:23:37

Mjölkchoklad med kardemumma som kanske passar till bullar?
Svensk choklad gjord i Frankrike. Global värld, javisst.
Betyg under Tillverkare till höger --->

  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post404

Chokladprovning med Anders Avsnitt 363

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, July 02, 2018 19:01:41
Blond choklad, finns det? Tydligen gör det i Frankrike och innebär väldigt lite chokladsmak, eller?
Betyg under Tillverkare ---> höger

  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post403

Chokladprovning med Anders Avsnitt 362

ChokladprovningPosted by Anders Nilsson Mon, June 25, 2018 18:16:02

Barnbarnet ville köra ChokladTV och prova två, vem kan neka till det?
Två choklader med kakao från Venezuela, båda gjorda i Sverige. Världen är global.
Frågan blir bara vem som vinner, Göteborg eller Malmö?

Betyg under Tillverkare till höger --->

  • Comments(0)//blogg.anderschokladprovning.se/#post402
Next »